0

Skalman 40 år

I söndags fyllde Skalman 40 år.. Firandet började på fredagen då vi hade en överraskningsfest för honom ute på Gladtjärn. 

Han blev väldigt överraskad för han hade inte anat något. Det började med att Häggan hämtade honom för micke skulle " hjälpa" Häggan med en sparring i en svensexa men egentligen var det Micke som fick skjuta med pistol o gevär. Sedan åkte dom ut till Gladtjärn o bastade o badade. 

Vi alla andra var på plats när dom till slut kom upp o skulle ta sig en öl innan dom skulle vidare till stan. Men tji fick Micke för då stod vi alla där och sjöng för honom. 

Han blev både rörd o väldigt glad ! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det blev kramkalas☺️

Han fick många fina presenter. En snygg klocka som alla samlat till, ett snyggt kockförkläde, viner, whisky , blommor, en natt för 2 personer på Grand Hotell Saltsjöbaden . 

Det blev en lyckad kväll.. vi var hemma kl 04.00 så då bar det en rolig kväll😉

Av mig fick han 2 dagar på Havsbaden i Grisslehamn. Där var det jättefint o ett väldigt bra SPA hotell. Jag hade bokat romantiska sviten och då hade vi jaquzzi på rummet. 

Han fick ett kuvert varje dag from den 1 oktober . Det var lite peppande ord samt ledtrådar .

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var riktigt skönt att få komma iväg och bara slappa. 

När vi kom dit fick vi rummet på en gång. Jag hade beställt en charkbricka som vi mumsade i oss o drack vin .

(null)

(null)

Sen när vi fyllde i vatten i jaquzzin så var vattnet helt gult.. så Micke gick ner till receptionen och klagade på det .. han kom upp med badbomber o en förklaring att det var mycket kalk i vattnet där. Ingen fara att bada bara lite mer ofin färg 😂 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi pratade med Gisela som jobbar där i receptionen när vi kom ner innan vi skulle äta middag och herregud vilken trevlig människa. Serviceinriktad och vi pratade med henne om allt mellan himmel och jord. Kändes som vi känt henne länge. Hon sa att Micke såg lite gul ut😂


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi åt och drack gott.. blir mycket bilder nu. 

Andra dagen var vi nere på Spa hela dagen. Bastade , badade i varma pooler utomhus , badade kallbad . Micke doppade sig supersnabbt men jag satt i längre o hela 2 gånger . Så i vinter blir det kallbad för mig . Jajjemen, så blir det ! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Man blir trött av att vara på Spa , det ser ni va ?😜
(null)
Min fina Skalman❤️

Vi fixade all betalning av minibaren på kvällen med Gisela o då pratade vi ännu mera med henne. Alltså om allt , ja tom vår IVF resa. Då förstår ni vilken människa hon är. Hon tyckte vi var såna fina människor o vi kunde bara säga detsamma om henne . 

Vi ska åka dit igen! 

Om vill ni åka till ett fint hotell så åk dit. Ni kommer inte bli besvikna. 

Superfint!

Kram på er😘

Kommentera här: