1

En riktig slappardag är vad de e:)

Ja idag är det en riktig slödag! Det får man ha ibland särskilt om man varit ut å svängt sina lurviga kvällen före.
Jag o Lotta var till Borlänge.. Vi började med ett pitstop på Kupolen, köpte med oss lite thaimat sen begav vi oss till Sussane som själv inte var hemma. Men snäll som hon är så lät hon oss vara hemma hos henne där vi åt drack lite vin, cider sen gick vi ner mot stadens gator o dess pubar.

Vi styrde nosen mot S2 där Rootvälta skulle uppträda och även Governör Andy. Finns många trevliga människor i Borlänge, vi träffade på tre såna redan innan vi kommit in. En tjej och två killar så dom umgick vi lite med där inne. We shake it ... :) and it was soooo fun!!! Talade med många människor och roligt hade vi . När uppträdande var så självklart stod vi längst fram och diggade. Dom e superbra Rootvälta. Härligt skön musik!

Vi var i finfin form hela kvällen , och hör å häpna så hällde vi ut det sista barköpet i toaletten annars vetti fn hur kvällen slutat för då snurrade det rejält i våra geniknölar. Lite nattmat blev det som bestod av kebabtallrik, och Pizza. Å där kan vi kalla snabb service:) jag beställde kebab men ångra mig o skulle precis säga till om det o då huxflux stod kebaben där framför mig. Hann ju inte ens ta upp plånboken:=)
Tänk att man alltid måste äta innan man åker hem efter en utekväll och lika gott varje gång.

Micke har gett mig förmaningar av vad jag INTE får göra när vi skulle till Borlänge o det var att INTE ta en svarttaxi. Vi blev erbjudna och vi tvekade,(  vi var ju två så) men så säger han 300 kr, INNAN han ens vet hur långt elr kort vi ska åka. Så vi påpeka det då sänkte han till 200 å vi vände på klacken å sa GLÖM DET!

En vanlig hederlig taxi tog och säkert hem till Sussane och det kostade oss 113 kr. .. 

Har inte varit så dålig idag som jag faktiskt brukar kunna bli. Vi har varit till Susannes syster o hälsat på sen åkte jag o Lotta till mamma som bjöd oss på hämtmat från pizzerian.. Ja igen, pizza och pasta tog vi. Sen åt vi å blev så nöjda och mätta. Nu ligger jag i soffan med chipsskålen bredvid så ja det är en riktig flottarhelg och gött är det.Micke är på ingående kan jag tro. Han har varit i Tyskland för att inhandla lite dryckesvaror till bröllopet.
Han är nog lagomt trött när han kommer hem. Den här veckan har han haft PMS för fy fn va grinig han varit.

Vi brukar aldrig bråka men nu har vi tjafsat lite. Han jobbar för mycket och han om nån behöver sömn å helst mat varannan timme. Som en liten baby:)
Men vi är aldrig långsinta, man kan skälla ur sig lite sen är allt bra. Hoppas inte hans pms håller i sig för mitt är nog på ingång å då blir det inte lätt... ha ha ha!!

Skönt att ha en ledig helg iaf å nu ska jag slappa resten av kvällen. ..  Ska mysa ner mig i under filten. Goooosigt!!

Ha en trevlig kväll o TACK Lotta för en rolig kväll! Du e la go du! Måste göras om ..

KRAM