1

Jag är en poolare!!!

Jo jag är en poolare i denna kommun.. Jag vet ju vilken dag jag ska jobba men aldrig nån tid. Dom kan ringa på morgonen då någon är sjuk men imorse ringde dom inte från nånstans så jag fick sovmorgon. Men jag vaknar ju vid halv sju men trött som jag är somnar jag om igen:)

Å nu sitter jag här och ingen har ringt än,, liiite trökigt men då får jag ju välja ställe själv. Helst ska jag kanske välja nåt ställe jag inte varit på, men jag ska gå till Munkbogården för Lotta jobbar ikväll o där har jag nära till toaletter.) För ja idag är inte min mage i balans.. Lingonveckan har kommit o då är heela kroppen i olag.. Humöret är inte heller det bästa.

Jag rökte sista ciggen igår kl 17.00 sen har jag inte rökt nå mer.. Få se hur det kommer att gå detta här med rökningen. Rastlös rastlös... till tuuuusen. Micke sa nyss åt mig att åka o köpa cigg för jag nervar väl runt här hemma, lite mer än vanligt.  Men jag ska inte köpa cigg jag ska hålla mig.. Det vore väl fn om jag inte kan det.

Jag är rastlös men ändå får jag inget nyttigt gjort.. Varför varför??? Ge mig styrka nån!! Jag måste göra ett stort ryck och städa men Micke ska oxå få vara med då. För jag städar i köket och håller undan sen åker jag till jobbet och kommer hem.. Nämen har det varit nån här o fikat?? Ja, jo jag ser det för det står typ 4-5 koppar på bordet o smulor över hela bordet. Dax att köpa engångsmuggar eller självgående muggar:) Ja, jag gnäller säkert om en småsak men det är irriterande och ha ha ja ångerveckan är över... JAG SKA GIFTA MIG NÄSTA HELG:) Jihhhhhooooo!! Love it!!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen gå o jobba med Lotta.

Ha en bra lördagkväll alla ni.. KRAM