0

Ledigheten är slut!

Nu är det slut på denna ledighet och jag kan då helt ärligt säga att jag har inte gjort nånting utan bara varit.. nån enstaka promenad o varit lite social.. 

Så jag har inge skojigt att berätta.. Livet rullar på ändå och jag med:) 

Micke var borta hela helgen i Stockholm för Elise boxades så jag hade egentid😉

I fredags var jag på ett möte på jobbet för jag ska bli tvättombud.. eller stand in för Maria. Bra att man är två om det. Men Maria har det största ansvaret för jag surrar väl till det😂

Sen var jag upp till stan och handlade julklapp till Nova för dom firar jul i Thailand.  Hon blev glad över julklappen som var en jack/tröja o ett par byxor. 

Sen åkte jag hem o gjorde mat och eldade lite så det blev så där mojsigt varmt hemma. Somnade som vanligt på soffan men hann med att se liiite tv;)  spelar ju mest musik när jag är själv hemma. 

På lördagen vaknade jag kl 07.00. Otippat va när man somnar tidigt på soffan.. så blev slapp i soffan till tv. 

Sen åkte jag till Bärke och hälsade på Pappa i stugan. 

(null)

(null)

(null)

Hade inte dragspelet med mig så vi spelade inget men han kollade på sport på tvn o jag låg på soffan o åt kakor😜

Sen åkte vi hem till Kerstin för Pappa skulle hjälpa henne med något. Då fick jag träffa Anna som bor där nu. Hon har nyss fått ett till barn.. en liten Rasmus och han var såå söt. River har blivit så stor, han är oxå väldigt fin! 

Blev en heldag i Bärke för jag kom hem vid kl 18.00.

(null)
Söta vi är va😍

Sen kom Angelica o Cornelia o hälsade på mig på kvällen. Det var trevligt o då höll jag mig vaken länge haha.. och dom med;) 

Jag o Angelica spelade in en video där Angelica sjöng o jag spelade dragspel. Ljus o värme sjöng hon.. o videon skickade vi till Evalinda som ville se en konsert med oss😂

Vi är inte normala och det gillar jag😊🤪

Igår fyllde Simon år ( Brorsans ena pojk) så var dit och grattade honom. Det var jag, Brorsan, Mamma o Christer som var där. 
Isak o hans tjej kom när vi var på väg o skulle åka hem men vi hann prata lite innan. Verkar vara en söt o snäll tjej som Isak träffat👍👍

Så en bra helg där jag träffat alla i min familj❤️❤️

Hoppas ni haft en bra helg o önskar er en bra vecka! 

Kram på er