0

Ett gott skratt förlänger livet...:)

Ha ha ja ett gott skratt förlänger livet.. Å just nu skrattar jag åt min käre Micke som ni alla vet kan ta fel på ord erl som nu höra helt gaalet.. Vi pratade om smoothie tidigare idag om att det är gott och framförallt nyttigt, så det ämne har väl stannat kvar i hans hjärna. Hi hi!!

Å nu sitter jag vid datorn och kollar runt och hittade väggord  som lyder som så : Beauty is in the eye of the beholder" så jag läser upp det för han och skulle översätta det för att se om jag hade tolkat det rätt.. Å han kikar upp över soffkanten och säger : Ja smoothie det är bra för allt, kroppen huden, å gott är det oxå!

Men bahhh, vi pratar olika språk nu igen men kul är det för skrattar gör jag. Han kan vara bra go ibland.

finns många historier jag kan berätta där saker och ting blitt lite tokigt. Som tex när vi var och storhandlade sa jag åt han att gå och hämta en turkisk korv som låg borta i en hylla ( som jag tidigare kollat vad den hette) suguk hette den , Å snäll som han är går han dit och vad jag visste läser han oftast högt och hans läsning blev ju ... ja just de.. Sug kuk! En förvånad tant stod bredvid honom och jag fick mig en fnissattack.

Nej jag är inte elak, jag mobbar inte han heller. Isf skulle han säga ifrån om han tog illa upp. Det är charmen över honom , det där lilla extra.  I love him!

Nu har jag skrivit av mig om vårat lilla kvällsnöje, så nu ska jag göra en smoothie och döpa den till Beuty and the best!! Hi hi


Ha det bäst!  PUSS på er