0

Schemat ser inte bra ut...

Nähä, det gör då verkligen inte:( Trodde jag var ledig imorgon med tanke på att jobbat helgen för jag brukar lägga ledigt då. Men efter alla ändringar har man säkert diffat till sig ellr att man blivit ditsatt. Jag är ledig på torsdag för sen siddu så jag jobbar nästa helg oxå för jag har lagt fel.. Virrig som jag är!!! Nästa period ska jag lägga rätt...

Snart har jag semester... LÄNGTAR sååååååååå.....................................................................

Fast nu är det ganska så lugnt på jobbet igen, vi har haft många sjuka den sista tiden. Men dom har nu blivit inlagda. En som varit sjuk en längre tid dog igår, hon var hemma. Jättesöt och go och rar var hon. Jag och Erika jobbade. Är lite tungt faktiskt för man kommer dom så nära fast ändå inte. Men det tillhör detta arbete. Döden tillhör oss alla förr eller senare.

Den senaste tiden har det varit mycket tråkiga saker som hänt i mitt liv. Först missfallet, sen dog min käre lille Farmor och nu är min morbror så dålig att han inte kommer att klara sig. Jag var hos honom i torsdags. Jag och Mamma åkte ner till mormor på fm, hon blev glad när vi kom. Hon blev väl överraskad när vi kom för vi brukar alltid ringa men inte denna gång. Vi berättade att Valle var dålig och tänkte att hon kunde följa med  o hälsa på honom. Hon funderade en stund sen lutade hon huvudet i händerna och brast ut i gråt. Mamma grät och jag grät.. Stackars lilla mormor. Hon åkte med upp till honom men hon gick bara in ställde sig vid sängen för sen fick hon lov att gå ut. Det blev för mycket för henne. Hon och jag satt utanför rummet en stund sen gick vi in igen. Hon klappade på honom med tårar i ögonen sen åkte hon och jag hem till henne.
Vi åt och pratade om allt som händer och sker och hon är så klok den lilla gumman..

Sen åkte jag tillbaka till sjukhuset för mamma var ju kvar där. Mamma säger att det går bra när hon sitter där själv,,men jag vill stötta henne till fullo. Min älskade lilla mamma<3

Valles Kerstin finns där på kvällar o nätter. Måste vara en overklig känsla att vaka över sin käresta men samtidigt skönt att få vara nära den man har kär. Valle hör henne och han vet att hon finns där.
Turid har oxå suttit hos Valle så han har alltid haft någon hos sig.

Det är lika naturligt att dö som att födas. Ens tid är ute när den tiden är inne..

Och med dom orden säger jag Go Natt för nu ska jag försöka att somna i tid för en gång skull..

Inte lätt när det är svårt.. kram kram