0

Haft en bra dag idag!!

Idag har det varit en bra dag.. Jag o Angelica tog oss en tur till staden bredvid där dom öppnade nya gallerian.. Kappahl ( vet int hur det stavas)(  men där hittade jag inga kläder men däremot på Lindex. Fick lite hjälp av Sara som jobbar där, hon klär i allt och då menar jag ALLT. Å tipsade mig om lite färger för det ska det vara nu:) ok sa jag köpte mig en orange tshirt ( lite tuffare sådan) o en turkosblåaktig nåt sånt. Faktiskt riktigt snygga!! För jag behöver absolut... inte nå mer kläder men va gör det om hundra år.

Iaf så strosa vi runt lite på stan och vi stressade inte en enda gång fast vi är stressmänniskor både jag o Angelica. Tog en tur ut till hennes jobb för hon skulle dit med lite papper , hon är sjukskriven. Har opererat handen, ka.... bla bla tunneln har hon grejat till, så hon är handikappad nu. Elr det blir hon aldrig, rastlösa människa. Där sitter inte saker o ting fast heller. Sen bar det av hemåt till byn igen, förbi vid  Maria o hennes affär. Fick oss lite kaffe och där shoppade vi inget, men jag ska nog göra det. Hon har mycke fint nu.

Resten av dagen har jag bara varit hemma. Kusse var förbi en sväng och Trine kikade in en väldigt snabbis. Hon skulle bara hämta en grej, sen snodde hon en fiskbulle från min tallrik. För det var det jag åt idag på självaste våffeldagen, skäms på mig. hi hi hi

Pluggat har jag oxå hunnit med å gjort eller skrivit in allt på datorn och skickat över det till Lotta. Vi pluggade tidigare i veckan, men det kan inte ni veta eftersom jag inte skrivit på nån dag... dagar...
Sen tänkte jag att jag skulle träna lite.. dansa zumba. Men det gick inte vägen för jag fick bild men inte nå ljud och sen när jag fick fram ljudet hade jag ingen bild. Det är ju liksom inte kopplat allt, o jag blir tokig på det.
1000000 olika sladdar som bara är i vägen till ingen nytta om dom inte sitter där dom ska.

Min käre ska få i uppdrag att fixa till det inom en snar framtid på en till två dagar:) sen tar jag bort alla sladdar. bara en liten tv som blir kvar som prydnad.. ha ha ha   jag klarar mig utan tv men inte utan dator och ABSOLUT inte utan musik. Så jag tränade på crosstrainern som jag gjorde igår, och gjorde situps o lite egen dans. Tur att ingen ser mig. Ska börja röra på fläsket nu, blir lite piggare då oxå. o finare:)

Men nu hörrni måste jag sova elr iaf försöka.. klockan ringer halv sju och fy attans för det..
Men tänk positivt jag har ett jobb att gå till...

Natti natt kramKronblom