0

Ledighetskommiten....

Ja, det är jag det känns det som. Har fått till ett bra schema nu. Förra veckan var jag ledig,, nu har jag jobbat 2 nätter.. ledig tills nästa onsdag för att då jobba 2 nätter igen sen leeeedig i 6 dagar igen. Inte helt fel va? Känns helt ok för mig. Men sen jobbar jag ganska så mastigt när jag väl jobbar. 
 
Men det är det värt när man har mycket ledigt emellan.
 
Funkar för mig... Nu har vi timecare som jag då positiv för.. Vissa är det inte. Men då kan man ju styra lite över sitt schema om man vet att man måste vara ledig längre fram. Och att alla ändrar och så .. diffar som det så vackert heter.. Eller som Marko säger.. diff, duff poff puff:))) Jag hade en lektion med honom om timecare när vi jobbade i måndags natt. Sen hade vi även en lektion i procapita. Mm, det är inte en grej man ska kunna. Men har är lättlärd så det där fixar han lätt. 
 
Min Överläkare Marko som ska sluta på natten för att jobba dag istället. Inte alls nå roligt. Jag vill ha han kvar på natten. Så är det bara! 
 
 
Igår hämtade jag min pompis Adeline från dagiset. Hon blev så glad när jag kom dit. Hon är så galet söt.
Hon sa att hennes Pappa hade sagt att jag skulle sälja min lägenhet och flytta hem till Micke igen. O hon tyckte att jag skulle göra det för det fanns säkert någon som ville ha min lägenhet. 
Sen sa hon att Micke måste städa först innan du flyttar hem. 
 
Jag har ju döpt om huset till sommarhuset men nu har vi döpt om det till hösthuset för Adeline säger att nu är det ju höst. 
 
Hon har sån koll på saker och ting. Inredningsaker som vi haft här i huset vet hon att jag har i min lägenhet och vart jag har dom Hon har varit hem till mig en gång och ändå kommer hon ihåg vart jag har sakerna. 
 
Så himla gullig! 
 
Jag hade Mickes bil när jag hämtade henne och hon trodde att vi skulle gå hem för det brukar vi göra när jag hämtar henne. Sandra, när vi går och pratar på vägen hem så är det så trevligt sa hon<3
 
 
Nu är jag lite tom i huvudet för jag har jobbat inatt och vaknade kl 11.00 så bidde inte många timmars sömn.. men får ju sova inatt. 
 
I hösthuset eller i citylägenheten... återstår att se...
 
 
Solen skiner så ska gå ut o dricka mitt kaffe i solskenet... 
 
Ha en bra dag! 
 
kram