1

Vi ses i Nangijala Mormor💔❤️

Så ledsamt och så sorgligt.. Min goa lilla Mormor tog sitt sista andetag i onsdags😢 Det gör så ont så ont men samtidigt får jag tänka att hon led inte utan hon dog i sömnen. 

Jag var ju hos henne på tisdagen och betalade hennes räkningar och så fikade vi o skrattade. Självklart tog vi kort oxå😍

(null)
Så söt😍

Hon var som vanligt då.. hon drog sin ramsa om allt som var fel och hur allt har blivit.. o alla saker som jag måste hjälpa henne med😉 mm, det brukar hon göra för sen är det bra igen och hon pratar på om allt bra igen. ( jag skriver detta med glimten i ögat;) 

Men nu så här i efterhand så det enda hon inte gnällde över som hon brukar göra det var om hennes yrsel som hon brukar berätta om. Konstigt.. 

Men iaf så är jag såå glad att jag var där i tisdags och vi hade våran räkningsstund, sen pratade vi och skrattade så hon var tvungen att springa på toa annars hade hon pinkat på sig 😂😍

Hon blev 95-år så ja, man vet att ingen lever för evigt men nää, varför nu?!! 

Hon har haft ett långt liv med både med och motgångar. Hon har varit med om så mycket i sitt liv som jag tror ha gjort henne till denna krutgumma som hon var. Sån styrka, klokhet och vishet. Hon tyckte om alla människor och alla tyckte om henne. Jag berättade allt för henne. 

Vi får leva vidare på våra minnen.. minnen från Huggnora där man var mycket när man var liten. 
Där var det fint! 

Hon var med på det mesta.. o gick med på det mesta oxå:) 

(null)
Här är vi på hotell i Tallin och Mormor har precis ramlat ur sängen😂 jag o Melle skrattade så mycket så vi kunde ej hjälpa henne upp. 
(null)
Här tar vi oss en svängom.. som ni ser så är det några / många år sedan . 

(null)
Filmstjärnan❤️❤️

När vi var på denna resa så ville Mormor se en show som var kl 23.00 på kvällen så hon och jag gick o kollade på den. Efter den så dansade vi lite, sen satt hon på en stol o kollade när jag var upp å buggade. Kl 02.00 gick vi ner till hytten o då var inte Melle där för hon var ute på båten för att leta efter oss😀 hon tänkte/ trodde att jag kanske blivit full och tappat bort mormor😂 
Men siddu så var det inte. Melle kom till hytten så då var allt lugnt igen😊 
Tänk när Mormor gick och beställde i baren så nådde hon nästan inte upp.. så liten o söt! 

En vodka med is tog hon.. 

Har så mycket att skriva om henne men nejdå, jag ska inte skriva allt nu. 

Som sagt, det kommer bli tomt efter henne. Vi hade något speciellt❤️ ibland ringde hon för hon hade såååå tråkigt o då ville hon att jag skulle komma eller så pratade vi bara en stund i telefonen och då var hon nöjd. Du e så rolig Sandra, sa hon jämt! 

Åhh Mormor😢😢 är nästan lite arg på dig nu men jag tror nog att du är med mig ändå på ett eller annat vis. 

Himlen har fått en fin ängel som rockar sockor för jag satte på dig en rosa o en grön raggsocka. 
Du såg så fridfull ut och nu får du träffa Valle, Olavi o Karin och så Sören. Hälsa dom alla❤️❤️

Miss you Baburska. 

(null)

(null)