3

Ja vad säger man?????

Första gången ingen gång, andra gången e en andra gång och tredje gången gillt!!

Igår var vi i Falun på IVF kliniken och dom plockade ut ägg från mig som dom sedan förde samman med Mickes... Tio ägg plockade dom ut och det  kändes såååå bra att det var så många, men med facit i hand så kunde det lika gärna varit ett som  var bra ist för 10 som inte gick alls.

Fick telefonsamtalet kl 10.20 från kliniken och det var inte ett roligt samtal för det kändes som någon sparkade undan benen på mig:(  Det hade inte gått nå bra,, elr INTE alls rättare sagt. Inget av äggen hade blivit befruktade. Dom såg inga fel bara att det inte tog sig.. Jag som haft tiotusen olika frågor om detta samtal skulle komma, nu hade jag inte en enda fråga.. Bara helt tom i huvudet!!!!

Doktorn ska ringa tillbaka på em får jag prata med honom om vi ska göra om allt igen ... Vi ska göra tre försök men dom vill väl veta om vi vill köra på en gång ellr vänta. Men Micke o jag säger som så vi kör igen på en gång.. Varför vänta.. för vad ska vi vänta på. Man vet ju aldrig när bästa tiden är.. Man ska göra saker medans allt är i rullning. 

Känslorna är ett enda virrvarr i kroppen. Jag blev ledsen när hon ringde samtidigt som man blir helt enkelt förbannad. Micke har åkt iväg för att handla nu så jag har spelat hög musik, gråtit, sparkat slagit gråtit, men bara jag får ut allt så är det bra igen.Å som ni märker så skriver jag av mig å det är såååå jävla skönt.  Ett steg i rätt riktning är det iaf, o vi har börjat att vandra på denna väg och vi ska fortsätta vandringen för vilse har vi inte gått. Det kommer vi inte att göra heller.

Det är många som vet om vad vi går igenom men jag har valt att skriva om det och att prata om det för det är många som frågar ... när blir det barn för er då??? å då säger jag som det är att vi kan inte och det går inte men vi får hjälp.

Nu kommer väl frågorna om HUR går det?? Då säger jag ja det gick åt pipsvängen, men bättre lycka nästa gång!! :)

Det kryper i kroppen på mig men jag orkar inte göra något, ellr kan inte göra något. För jag har såå jävla ont sen ingreppet igår, hela magen är spänd och öm. Jag går som en U makaron och lika som söt som en sån oxå... om dom nu är söta!!

Så nu mina vänner nu vet ni hur läget är men mig o min Micke. Ikväll ska vi mysa i soffan med tända ljus och äta god mat och bara vara inte tänka...

Ha en trevlig kväll,,, helg,, Puss puss o KRAM

Ps. Igår så sa jag att barn får ju alltid något när dom varit duktiga hos doktorn:) å jag var ju duktig så jag fick ett par byxor.Ds