5

Leeeeeeeeeedig!!!!!!!!!

Jajjemen, jag är leeeeeeeeedig i två veckor nu. Å det är såååå skönt!

Skulle ha jobbat ikväll och imorgon men tog ledigt dom dagarna oxå. Jag pallar inte att jobba och vara trevlig just nu. Mina gamla godingar ska inte få ut för att jag är full i hormoner och nerver på utsidan och förväntansfull så jag håller på att spricka. Nepp, då är jag hemma och tar det lite lugnt. Ja för jag gör faktiskt det. Har varit hemma hela dagen och inte gjort nå.. Jag var en sväng till Lotta och till Ica och handlade limpa för Micke har gjort julskinka.

Jag ska göra lite knäck tror jag.. Nu snart eller imorgon:)

Mamma ringde igår och berättade om en liten rolig orkide. Jag måste berätta historien bakom den annars tror ni jag e helt koko.

För ett ex antal år sen, kanhända 4 tror jag så åkte jag och Micke till Torrevieja i Spanien. Anders och Eva har en lägenhet där som vi fick bo i. Så himla fint och så snällt av dom.

När vi kom hem köpte vi en tackblomma , en orkide:) och den håller i sig än med lite historier bakom sig. Den blommade för fullt, men helt plötsligt så bidde det inga blommor. Och det var när jag och Micke flyttade ifrån varandra. Den stod utan blom ända tills vi började att träffas igen, då blommade den igen.

Och nu är det roliga att den har varit utan blom igen som då orkider brukar vara men jag tycker det e liiiite komiskt iaf.. Nu har det stängel som är på väg att blomma ut. Så nu kan man ju se det som så att det kommer att bli nå bra kanhända.  I min mage:)

Men det får vi se.. Lite orosmoment har uppstått. Började att blöda i fredags och det blöder liiiiiiite än. Men dom säger att det kan man göra fast man är gravid. Men va fn jag blir ju helt knäckt ju!!

Men får ha modet uppe och invänta tills jag ska göra testet.. Hoooooopas på det bästa!!!!

Jahapp, nu då.. vad ska jag skriva månne?????

Nada, stopp i hjärnkontoret för idag. Japp det e det.

så det får bli Go natt alla mina vänner... puss på er