0

Ikväll blir det galej...

Japp ikväll blir galej men om det skriver jag en annan dag:) håller på att bränna skivor så vi kommer i partystämning. Jag blir det iaf av musik, få se om dom andra tycker om musiken. Jaaa, jag har blandat musiken för alla. Jag lyssnar ju på allt så jag diggar och sjunger. Kul! Humöret är lite bättre idag, nästan på topp:)

Jag är ledig hela helgen å det är riktigt skönt. Ikväll ska jag börja med sprutorna, så nu är det bara att rikta in titta bort o sticka sig själv!!

Vi pratade lite löst om Facebok häromdagen på jobbet och min chef frågade ( på skämt) om jag skrev om henne, typ; Fy vilken chef jag har! Men siddu det gör jag inte. För skriver jag om henne så skriver jag bara gott faktiskt. Jag tycker om min chef, hon är rak, ärlig, man vet att man har henne bakom sig som stöd, hon strider för oss. Hon ser hur virrigt att blir när "dom" där drar ner på folk. Jag blir så förbannad över dom som bestämmer hur allt ska vara när dom bara räknar tid på ett jävla papper och har inte en aning om hur det ser ut i verkligheten. Om dom lägger till ett ex antal timmar till utöver papperen över saker som vi inte behöver skriva ner som tid så har dom fakta.... kjgasldökgjdslkagjdaölk


BLir så arg så nu skriver jag inte nå mer om det för nu ska jag ju ha partystämning. Diggar min chef iaf:)

Ja jag lär väl sätta fart för snart är det dax att bege sig mot målet!!

Tjillevippen och ha en nice kväll , det kommer jag att ha!

KRAM