0

Ledighetskommiten

Japp,nu har jag snart varit ledig i en vecka! Det har varit en skön ledig vecka.. ja, jag har faktiskt slappnar av och tagit det lugnt. Har känt mig lugn inombords oxå så det har varit extra skönt! Helgen var jag ute hos Micke. Vi umgås mer nu än när vi bodde ihop🤔 Konstigt det ja bli.. så Nää egentligen är ett minne blott, haha ! Skämt å Sido:) Jag har varit hemma hos mig oxå.. igår tog jag o Pernilla en prommis. Det blev en kortis men det var en prommis iaf och det e huvudsaken. Idag har jag varit hos Janet och prata lite. Det är så skönt att få prata av mig och hon är så bra.. tack vare henne som jag blivit starkare och tänker annorlunda i mycket.
Fast oftast så bakom mina solglasögon kan jag va mig själv😉😎 Har börjat läst en bok oxå! Nordmans bok som jag fick av Annelie..
Den är bra! Bra med bok för då ligger jag still i solen:)
O Molgan är som sin matte.. svag för chips o sånt:) Imorgon åker vi till Mamma för på fredag är det ju Midsommar och den firar vi alltid i fina torsång. Men vi åker hemåt på midsommaraftonskväll igen gör då ska jag jobba.. hela helgen lång! Ha det bäst! kram på er