0

Nu börjar jag bli lugn o glad igen:)

Ja,  nu har lugnet kommit krypande sakta med säkert till mig. Jobbade sista dagen igår, efter jobbet åkte jag till Ludvika o inhandlade lite saker på Dollar Store.  Såsom kattlåda (eftersom mina katter inte gärna går ut denna vinter) kattsand, kattmat, och lite mer div, saker. Angelica jobbade så jag talade lite med henne oxå.. FlumAngelica:) På ett gött sätt!!

Hem en sväng sen ner till Pappa med bilen som vi så snällt fått låna av honom. Nu har vi ju våran volvo igen som Micke håller på att greja lite med just nu, byta lampor o nå mer vad det nu vad. Dubbelkollning tack så jag vet att jag kommer till Arlanda imorgon:P

Pappa o Kerstin hade River hos sig. River är Kerstins barnbarn. Han var jättesöt, lite blyg först men sen släppte det. Vi var kvar hos dom ganska så länge. På vägen hem plockade vi upp Martin o Petra. Jag lärde och visade Petra hur hon ska elda nu när vi är borta. Jag är ju eldmästaren:) Hoppas det inte blir så gale kallt när vi är borta för det kan inte vara så kul att behöva elda när man inte är van.

Dom åkte hemåt före elva och Micke somnade på soffan och jag städade litegranna.. Tror jag kom i säng vid en halv tre..

Men idag har jag städad heeeela huset, plockat av 2 kubik ved av släpkärran, tvättat, varit till svärmor på mat, mamma har varit här på fm, och nu sitter jag och har en liten pause.

Jag ska packa o greja om en stund. Ingen ide att packa långt före för då är jag och packar om hundra gången innan vi kommer iväg. Jag ska inte ha med mig så mycket kläder, förhoppningsvis hittar jag nåt där nere.

Nu längtar jag otroligt mycket tills vi landar och tills vi ligger i solen och bara har det bra.. ! !! tömde kameran på kort igår, detta är taget i somras när vi var på väg till Mattias o Saras bröllop! 

Nu blir det en pause på 2 veckor i denna blogg så ni som läser får ha det så jättebra här hemma så har vi det  jättebra där borta:) 

Sköt om er! Kram kram