0

Hejsan!

Hur är det med er? Hoppas det är bra med er:) 

Här har veckan rullat på och idag är det fredag och jag är ledig i dagarna 3! Det tycker jag om.. 

Jag var ju på kurs i veckan.. Blev en sk superanvändare, haha 


Vi ska alltså börja skriva sociala journaler i Procapita. Jag tycker det är bra att vi gör det i datorn så slipper man alla dessa papper. Kommer bli flera dagar med kurs. 

Nu ska vi anteckna precis allt vi gör. Hur länge vi kör bilarna , km på bilarna, vad vi gör med tiden runt ikring. Planeringen innan vi åker ut på jobb. Hur lång tid man lägger på kontorsarbetet inom detta yrke. Bla, bla, bla! 

Min personliga åsikt är att det är skit att sitta i skriva hur lång tid jag lägger på " övrig tid".. Det är ju inte så att jag sitter och klockar mig själv när jag skriver sociala anteckningar, ringer samtal, åker på larm, tankar bilen, kastar sopor mm. 

Men men, så tycker jag! 

Nää jag är inte bitter:) 

Jag gjorde en god gärning i veckan iaf! 

Jobbade kväll och var hem till en söt liten tant. Stod och skulle värma hennes mat när jag hör hon hostar till och sen får hon ingen luft! Hon satte drickat i fel strupe. Man får lite panik där och hon fick panik. Hon kippade efter andan och jag tog ett grepp på henne 3-4 gånger innan hon hostade till igen ... Hon fick åter luft och var riktigt skärrad. 

Jag med kan jag säga och det var tur att det gick bra. När allt lugnat sig säger hon: vilken tur att jag inte dog idag för det är ju hockey!:) söta gumman! 
Hockeyfantasten;) 

Nu är det vinter ute för fyyy vad snö det är! Nää, jag vill inte ha nån mer snö nu. 

Lite sol kan jag ta. Såna dagar är fina dagar när det är vinter. 

Igår var jag och Petra på gymmet. Heja oss! Vi gjorde ett bra pass för att vara vi, haha, och skönt  är det. 

Nu ska jag dricka lite kaffe så ha en bra fredag. Kram kram