0

Allena hela helgen!!

Jag är själv hela helgen för Micke har åkt med grabbgänget. Dom är långt bort i skogen nånstans i Grangärdetrakten.... tror jag!  Han ringde för en stund sedan och dom hade väldigt dålig täckning på telefonerna. Blir svårt för både Jajja o Micke för dom går ju runt runt å åter runt när dom pratar i telefon:) Jag sa åt Micke att stå stilla på ett ställe för då hörde jag honom!
 
Dom verkade iaf ha trevligt och det är tur det.. Jag har oxå trevligt här hemma. Dricker lite rött vin och spelar musik. Har gjort tacogratäng för ett helt compani så nu kan jag äta det hela helgen. Gott var det iaf! Marielle skulle ha kommit hit men det bidde inte så, blev lite förhinder.
 
Men det blir fler gånger!
 
Jag lider inte att vara själv men det vet ni ju redan. Aha, egentid hela helgen. Ja så är det ju!!
 
Jag har ju min följeslagare Molgan som följer mig hela tiden. Jag snubblade på honom i köket så jag låg helt raklång på golvet, pang tjoff sa det:)
 
Jenny och Emilia har varit här o fikat på fm. Emilia är helt otroligt söt och fin, och hon pratar så gulligt. Micke blev förtjust i henne... Han sa det när dom gick: Herregud vilken söt unge! Vad kul att dom kom förbi för det var ett tag sen vi sågs... goJenny!
 
Och nu sitter jag här i soffan med datorn i knä och skriver lite som ni märker och just nu spelar jag Pink.. hon är så bra! Jag har nog spelat dom flesta låtar ikväll.. En riktigt blandad kompott för jag lyssnar ju liksom på allt!
 
 
 
En allätare i musik och en allätare i mat, ha ha ha!
 
Träffade Silas idag ( Jonna o Lars lilla knodd). Han var jättesöt! Blev bara en snabbis för Jonna skjutsade hit Lars och Åslund. Men han var ett riktigt litet charmtroll!
 
 
På måndag ska jag ta blodprov få se hur det ser ut om det händer nånting i kroppen.. det känns att det gör det men vi får se om det visar bra. ..
 
Nu har jag inte tid att skriva nå mer för jag poppa lite mera musik...
 
 
Ha det bäst! KRam kram