0

Undra sa Flundra....

Om man ska ta och försöka sova snart.. Men jag kommer aldrig i säng i tid. Å jag ångrar det djupt varje morgon när kl ringer. Såååå trött!!!  Denna vecka jobbar Micke natt å då är jag alltid uppe sent. Rastlös som man är så grejar och donar med något hela tiden. Idag tog jag en micropause på en timme:) när jag kom hem från jobbet. Micke låg o soffan o slappade så då gjorde jag lika, somnade inom fem minuter så då är jag en utarbetat kvinna.. he he

Idag har jag jobbat med Åsa och det händer inte alltför ofta. Men lika kul varje gång, hon är en trevlig människa. Alltid glad och lätt att prata med om allt och inget. Såna människor diggar jag skarpt.

Sen har det inte hänt så gale mycke,, Jag och Trine skulle ha dansat lite afrikansk dans men vi tar det en annan kväll. Jag har ju beställt från nätet en skiva med den dansen så snart åker gardinerna för och vi skakar våra kroppar till rytm of Afrika..

Nässprayen blir å smaka äckelpäckel i halsen, men endast en liten stund så ok det står jag ut med. Veckorna kommer att gå ganska så fort ändå tror jag.

Häromdagen när jag var på Latinomix var det en som frågade om jag var med barn... Gahhhh!!!!

Neee, sa jag då.. Jag är bara lite tjock, svullen om magen som jag oftast är. Sen sa jag att vi kan inte få barn, elr vi har svårt att få barn. Så så är det å så blir det.

Säger som Trine sa att jag skulle skriva som status på fejja.. : Är väl fn att jag inte ens kan få va tjock ifred:)

Så nu ska jag pilla mig i naveln och kolla lite på CSI får se om jag somnar, troligtvis jaaaaaaaa...

Natti natt.. kram kram kram kram på er alla