0

En kort resume om dagen som varit!!

Idag vaknade jag klockan elva och ja då har ju halva dagen gått tänker du nu, och det gjorde faktiskt jag också. Men jag gick inte o la mig förräns halv tre så jag behövde nog sova. Jag kommer aldrig i säng i tid men idag tänkte jag krypa ner alldeles strax. Min kropp pallar inte med för lite sömn har jag märkt för jag blir alldeles konstig, yr o så och ja lite mer virrig än vanligt.
Så vad har jag gjort idag då... Jo jag åkte för att handla men till min förvåning fanns det ingen och då menar jag INGEN parkeringsplats vid affären. Chockande faktiskt för att vara i denna lilla by. Måste ha varit nå stort galej nånstans måhända i folkets hus vad vet jag.. Jag tog ett varv runt parkeringen o styrde mot min kompis istället där jag fastnade i nån timme över kaffekoppen och en massa prat. Trevligt!  Sen gjorde jag ett nytt försök att handla å då gick det galant. Snäll som jag är åkte jag hem och kockade iordning mos och ugnstekt falukorv till min käre som sov i godan ro för han har jobbat natt. Men eftersom vi kan kalla han för Skalman blev han glad när jag väckte honom med att säga att maten e klar. Han har en inbyggd ät och sovklocka den mannen:)
Sen har jag varit ännu duktigare idag och pluggat för fulla muggar och det gick bra. Min kompis som jag pluggar med kom på kvällskvisten och vi kamperade ihop. Så nu är veckans uppgifter färdiga och det känns skönt.
Å nu har det blivit sena timmen och jag ska krypa ner under täcket med mina trogna följeslagare som värmer mig om natten.. Mina goa katter!!

Go natt mina vänner och på återseende!!

Imorgon blir det Halv åtta hos migtema så jag ska betygsätta min käres mat och allt vad det innebär.. Hans bror ska oxå va med i våran lek, hans tur nästa vecka...

Kram kram