0

Snart är det Julafton🤶

Nu är det inte många dagar kvar tills det är julafton! 

O japp, jag har redan öppnat ett paket, haha! Det är det absolut bästa med julen.. det är att både gå och att ge julklappar. Jag fick öppna ett paket igår o det var två nya barstolar som var snygga. 
Liiite för höga men det går ändå så det gör inget 👍

(null)

(null)

Micke säger att jag är värre än alla barn. Kan jag kanske hålla med om.. nästa år kanske jag får det till att öppna paket redan 1 december;) 

Men julen är bara en ren stresstid om jag får tycka till. Jag gillar inte julen. 

Nu är jag ledig tills juldagen så Micke är nöjd för då kanske jag kommer ner i varv som han säger. 

Imorgon åker vi till Mamma och där slappnar jag av till fullo❤️ sen åker vi hem på julafton. 
Då ska vi till Pappa sen till svärmor sen raka vägen hem till soffan. 

Igår var jag med Pappa till Falun dår vi träffade läkaren. Besöket gick bra och proverna visar positivt. Så positivt som det kan bli med denna jävla sjukdom.  Men cellgifterna har gjort sitt så tumören har krympt o metastaserna är mindre. Nästa röntgen blir i feb- mars. 

Nu ska ha bara leva som vanligt och försöka röra på sig mera. Men jag förstår honom att han tappar lusten för att göra saker. Orken att göra saker. Han är ju väldigt trött hela tiden. Men man får peppa honom.. försöka iaf.  Lilla pappsen❤️


Jag gick av igår morse och Pappa o Kerstin kom å hämtade mig kl 08.00.  Så igår däckade jag på soffan vid kl 21.00. Inte så konstigt va:) 

Men då hade jag varit vaken långt över ett dygn. 

O jag som tycker sova är livet.. 

Jag var ju och klippte mig hos Disa förut o nu har det växt ut lite så jag tänkte nagga lite på ety ställe .. tog Mickes rakapparat och tjoff så slog jag på den och tjoff aå blev det hack hack på sidan. Inte alls fint🙈. ..  tänkte för mig själv : Sandra, att du aldrig lär dig! 

Så idag skickade jag en bild till Nettan som bara skrattade åt mig, haha! 

Men jag åkte hem till henne så hon fick hjälpa mig. HOn fixade det galant och körde med trimmer runt. Superkort o superfint blev det. 

(null)

Så skönt med kort hår!

Asså nu bloggar jag samtidigt som jag kollar på en film som förövrigt verkar bra. Multitasking kallas det men nu måste jag nog se filmen och strunta i bloggen.. ja alltså strunta i den just nu.. 

Mm så får det bli!

Kram på er